Community Members

5voorHALF

5voorHALF is een verbinden die in Amsterdam-Zuidoost bedrijven en werkzoekende koppelt. Onze kracht is het vinden en verbinden van talenten en sluiten hierbij niemand uit. 

Het bruisende Amsterdam-Zuidoost biedt ontzettend veel werkgelegenheid. Het stadsdeel is prachtig om in te wonen en werken. Er zijn veel succesvolle bestaande organisaties en er komen de komende jaren nog veel nieuwe organisaties bij.

Wij zorgen ervoor dat jij kan meebewegen in deze groei en zijn de verbinden tussen jou en alle mooie werkgevers in Amsterdam Zuidoost. Wij bieden iedereen die open staat voor een nieuwe baan de juiste mogelijkheden.

Heb jij hulp nodig bij het opstellen van je CV of wil je ergens anders in getraind worden? Check dan ons aanbod in trainingen. 

Website: 5voorhalf.nl
Contact: info@5voorhalf.nl

About Profs

About Profs | Wij helpen organisaties bij de werving van commercieel talent | Tech, Data & AI-gedreven recruitment oplossingen | De agency voor commercieel toptalent in de randstad.

BB-inIT

BB-inIT is een recruitmentbureau gespecialiseerd in IT, Marketing en Finance.

Website: bb-init.nl
Contact: info@bb-init.nl

BLEX-IT

BLEX-IT is een IT-recruitment bureau die bemiddelt in IT opdrachten. Wij doen Werving en Selectie, Detachering en bemiddelen ook Freelancers. Ons doel is om IT-professionals en bedrijven te verbinden in partnerships waarin zowel technologische als persoonlijke ontwikkeling centraal staan. We zijn toegewijd aan het creëren van omgevingen waarin onze professionals elke dag met passie en energie aan de toekomst van IT kunnen bouwen.

Ons slogan is ook Beyond Limited EXpectactions want wij geven de IT-professionals en opdrachtgevers meer dan wat van ons
verwacht wordt.

Website: blex-it.nl
Contact: info@blex-it.nl

CRMSolver

CRMSolver Salesforce expertise op maat, betaalbaar en MVO Opgericht in 2019 zijn wij de eerste Salesforce implementatie partner in Amsterdam Zuidoost. In 2022 hebben wij de Solvers Academy Suriname gelanceerd waar wij ICTtalent een programma van 3 maanden bieden met de benodigde hard en softskills. Vervolgens doen zij praktijkervaring op via stages bij onze Salesforcerelaties in Nederland en Amerika. Onze missie is om het potentieel van technisch talent in Suriname te benutten, bij te dragen aan de economische groei en hoogwaardige banen te creëren in de markt voor Salesforce-expertise. Door met ons samen te werken, kunt u hoogwaardige banen invullen met waardevolle Salesforce expertise, de braindrain voorkomen en uw MVO-doelstellingen bereiken.

Flexxes

SAMEN MAKEN WIJ JOUW EVENEMENT EEN SUCCES
Bij Flexxes haken wij graag in een zo vroeg mogelijk stadium bij de voorbereiding van jouw evenement aan. Zodat wij goed begrijpen wat je doel is. En je kunnen ondersteunen in het bereiken van dat doel. Dit door gedurende de gehele voorbereiding van het evenement je te voorzien van de juiste ondersteuning en advies. Ons doel is van ieder evenement, groot of klein, een succes te maken. En dat doen wij samen met jou. Maak kennis met team Flexxes. Wij zijn adviseurs. Wij zijn specialisten. Wij zijn flexibel. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Wij zijn Flexxes!

Website: flexxes.nl
Contact: info@flexxes.nl

FLY YOUNG

Wij zijn FLY YOUNG, een organisatie die jonge professionals tussen de 15 en 40 jaar begeleidt en coacht bij het opstarten van een startup, het laten groeien van hun scale-up, of het nastreven van een professionele carrière in loondienst. Ondernemerschap staat centraal in ons werk. We streven ernaar ondernemendvakmanschap te bevorderen – de vaardigheid om proactief te handelen, creatieve oplossingen te vinden en leiderschap te tonen, ongeacht de situatie. Met onze begeleiding en expertise helpen we jonge professionals om hun volledige potentieel te bereiken en te floreren in een steeds veranderend professioneel landschap.

Website: flyyoung.nl
Contact: info@flyyoung.nl

Funtrax

Funtrax is een organisatie die sport- en beweeg programma’s ontwikkeld, programmeert en uitvoert. Daarnaast organiseren ze evenementen en zetten ze zich in voor maatschappelijke vraagstukken in Amsterdam. Funtrax heeft 20 jaar ervaring en een breed netwerk, met name in Amsterdam Zuidoost en Noord.

Website: funtrax.nl
Contact: vadym@funtrax.nl

Hustle & Heart Consultancy

Hustle & Heart Consultancy is a Culture & Leadership development agency. Our work sits at the intersection of Talent development, creating a Culture of belonging, and Diversity & Inclusion Strategy. Together with a team of experts, Hustle & Heart designs custom programs to help organizations develop and retain their most important asset: their people. Companies that get their diverse people development and retention strategy right are the future business leaders. Our overall goal is to support organizations to create a more engaged, loyal, inclusive and productive workplace.

Kinetisch Agency

Kinetisch is een full-service marketingbureau dat gespecialiseerd is in het helpen van bedrijven bij het vergroten van hun online aanwezigheid en het genereren van meer leads en verkopen. We bieden strategische marketingoplossingen, waaronder online advertenties, ecommerce ontwikkeling, funneloptimalisatie en doelgerichte contentstrategieën. Met onze expertise en toewijding helpen we onze klanten om hun doelen te bereiken en hun merk naar nieuwe hoogten te tillen.

Lens Agency

Wij zijn een vooraanstaand intermediair bedrijf in de voetballerij, gespecialiseerd in het verstrekken van advies aan spelers en speelsters. Ons team, bestaande uit de driekoppige directie van Jimmy Lens, Luciën Grampon en Sylvester Miguel, staat klaar om onze ambitie na te streven. Bij Lens Agency streven we naar groei en succes, en daarom richten we ons op ambitieuze spelers en speelsters die onze visie delen.

Sabo advies

Sabo Advies zet zich in voor goed wonen. Omdat we vinden dat dat een eerste levensbehoefte is. Daarom werken we als team en in samenwerking met anderen aan een fijne leefomgeving. Dat doen we samen met de bewoners van een wooncomplex of woonwijk, maar ook met de verhuurders, woningcorporaties, gemeenten, beleggers, VvE’s, bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Met elkaar en door een brug te slaan tussen de partijen. Zo maken we goed wonen mogelijk.

Tostissimo

Tostissimo maakt de lekkerste desem tosti’s in 5 verschillende smaken. Wij leveren onze producten aan vele horecabedrijven in Nederland van strandzaken, top hotels en evenementenlocatie tot kleine koffiezaken, barretjes en cafés.

Troop Design

Wij zijn Troop Design, het digitaal bureau dat gespecialiseerd is in webdesign, web
development én in business strategie/coaching. Onze missie is om gepassioneerde ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun bedrijfs ambities en doelen, door middel van een persoonlijke aanpak, open communicatie en eerlijkheid. Dit is ons startpunt en dit versterken we met onze unieke website technieken om samen tot de beste resultaten te komen. We gaan graag vrijblijvend in gesprek met je om te ontdekken hoe we
jouw onderneming en/of organisatie kunnen helpen groeien!

Website: troop.design
Contact: hello@troop.design

Upwind Development BV

UPwind Development is projectontwikkelbedrijf opgericht door Ebe Treffers. Upwind Development richt zich op binnenstedelijke nieuwbouwprojecten voornamelijk in de initiatief- en/of haalbaarheidsfase. Met een focus op complexere binnenstedelijke (her)ontwikkelingsopgaven, acquisities en tenders in samenwerking met opdrachtgevers zoals vastgoedbeleggers, woningcorporaties, ontwikkelaars, bouwers als ook vastgoedeigenaren.

Vull Cirqle

Vull Cirqle is een full-service digital agency gevestigd in Amsterdam, gespecialiseerd in het ondersteunen van start-ups, scale-ups en individuele ondernemers bij hun succes online. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder Branding, Marketing, Content Creatie, Advertenties, Web Design en Development. We overstijgen klankverwachtingen met uitmuntende service en advies, door onze expertise, continue ondersteuning, en inzicht om elke uitdaging te tackelen.

Zuidoost City

Wij zijn Zuidoost! Stichting Zuidoost City is sinds 1 januari 2021 dé gebieds- en citymarketingorganisatie van Amsterdam Zuidoost en verbindt een community van bewoners, bedrijven, onderwijsinstellingen, lokale ondernemers en bezoekers in Zuidoost. We brengen veerkracht, pioniersgeest, creativiteit en ondernemerszin bij elkaar voor een sociaaleconomisch sterk, aantrekkelijk en gastvrij Zuidoost. Zodat iedereen die woont, onderneemt, studeert of recreëert in Amsterdam Zuidoost de potentie van het stadsdeel ziet, ervaart en versterkt.